40-DAGENKALENDER 2018

gezegendpasen

Het Beraad van Kerken Purmerend heeft besloten om dit jaar een digitale versie van de 40-dagenkalender uit te brengen.

Dat betekent dat u in de periode van dinsdag 13 februari - Inleiding - tot en met zondag 1 april - Paaszondag - elke dag een bijlage in uw mailbox ontvangt. Ook gemakkelijk te openen en te lezen op smartphone en op tablet.
De inhoud, een tekst, recept, overdenking, foto of afbeelding, is samengesteld uit bijdragen van de bij het beraad aangesloten geloofsgemeenschappen.

Wilt u de digitale versie van de 40-dagenkalender ontvangen dan kunt u dit tot uiterlijk zaterdag 10 februari laten weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze digitale kalender ontvangt u gratis. Daarentegen vragen we u een bijdrage voor een goed doel. Hierover kunt u meer lezen in de inleiding van de kalender.

Persverslag Beraad van Kerken september 2017

Persverslag bijeenkomst Beraad van Kerken 25 september 2017

Het Beraad van Kerken Purmerend is een voortzetting van de vroegere Raad van Kerken. Anders dan in de Raad, waar drie Kerken waren vertegenwoordigd, zijn er bij het Beraad tien Kerken aangesloten, t.w. Apostolisch Genootschap, Christelijk Gereformeerde Kerk, Doopsgezinde Gemeente, Christengemeente, Encuentro Con Dios, Kerk van de Nazarener,Protestantse Gemeente Purmerend, Katholieke Parochie en de Volle Evangelie Gemeente Geest en Kracht. Het Beraad is tot stand gekomen na de samenwerking in het project P600 in 2010.

Het Beraad komt zo’n zes maal per jaar bij elkaar. De doelstelling is het op projectbasis samenwerken van de Christelijke Geloofsgemeenschappen in Purmerend. Indien een project een breder draagvlak verdient, zullen andere groeperingen worden uitgenodigd deel te nemen.

Lees meer: Persverslag Beraad van Kerken september 2017