40-DAGENKALENDER 2018

gezegendpasen

Het Beraad van Kerken Purmerend heeft besloten om dit jaar een digitale versie van de 40-dagenkalender uit te brengen.

Dat betekent dat u in de periode van dinsdag 13 februari - Inleiding - tot en met zondag 1 april - Paaszondag - elke dag een bijlage in uw mailbox ontvangt. Ook gemakkelijk te openen en te lezen op smartphone en op tablet.
De inhoud, een tekst, recept, overdenking, foto of afbeelding, is samengesteld uit bijdragen van de bij het beraad aangesloten geloofsgemeenschappen.

Wilt u de digitale versie van de 40-dagenkalender ontvangen dan kunt u dit tot uiterlijk zaterdag 10 februari laten weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze digitale kalender ontvangt u gratis. Daarentegen vragen we u een bijdrage voor een goed doel. Hierover kunt u meer lezen in de inleiding van de kalender.