Caritas in onze parochiegemeenschap is en blijft actief op het gebied van ondersteuning voor mensen in nood. Het afgelopen jaar hebben we tientallen mensen geholpen, voor zover dit binnen onze mogelijkheden lag. Mensen; alleenstaanden, gezinnen en organisaties hebben een beroep op ons gedaan en niet zonder resultaat.
Iedere dinsdagochtend houdt de Raad van Advies van Caritas spreekuur van 10:00 uur tot 12.00 uur in de Nicolaaskerk, op de Kaasmarkt 15 te Purmerend. Dit in samenwerking met de diakonie van de Prot. Gemeente Purmerend (PGP).
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u iets melden, kom op het spreekuur of neem contact met ons op. Telefoon: 0299-423863 (Nicolaaskerk). Ook via de e-mail kunt u ons bereiken caritaspurmerend@gmail.com